Zeecontainer verhuur

Zeecontainer verhuur

Een zeecontainer van Snelbouwopslagbox huren is de ideale vorm van tijdelijke opslag. Het is eenvoudig op te bouwen met een aantal sterke handen, en dit kunnen wij ook voor u doen, en hierdoor is het ook op lastig bereikbare locaties neer te zetten. Dit is een enorm voordeel ten opzichte van andere bedrijven die doen aan zeecontainer verhuur. De containers zijn binnen 10 minuten op te bouwen zonder het gebruik van gereedschap of andere zware machines. Dit komt omdat de zeecontainers op te bouwen zijn door middel van het schuif- en klik systeem.

Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en beantwoorden al uw vragen over zeecontainer verhuur bij Snelbouwopslagbox!

Wanneer u gebruik maakt van zeecontainer verhuur bij Snelbouwopslagbox dan krijgt u een container die is gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal. Wanneer de losse panelen van de zeecontainer tot een zeecontainer gemonteerd zijn is het hierdoor een zeer stevige vorm van zeecontainer verhuur Hierdoor kunt u uw spullen overal veilig op slaan. Mocht u naast de ingebouwde cilindersloten nog extra beveiliging willen, dan kunnen wij ook een extra anti-inbraakbalk leveren bij de zeecontainer verhuur. Daarnaast is de zeecontainer voorzien van een OSB houten vloer met een draagkracht van 500 kg per m3. Meer dan genoeg voor bijna elke vorm van opslag dus!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Zeecontainer verhuur door heel Nederland en België met een zeer snelle levering!

Een ander groot voordeel van de zeecontainer verhuur is dat hij eenvoudig te verplaatsen is. Er zitten heftruckkokers in de vloer en hijskraanogen aan het dak gemonteerd. Daarnaast is de container ook weer net zo eenvoudig te demonteren zodat hij paneel voor paneel verplaatst kan worden. Twijfel dus niet langer en ga over op zeecontainer verhuur van Snelbouwopslagbox!

Als u een container voor particulier of zakelijk gebruik wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

 

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken voor deskundig advies, vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland en België
  • Verplaatsbaar met de hand, een heftruck en een hijskraan

Deel dit bericht


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: