Wat is een 20ft zeecontainer?

Voorraad-6x2-opslagruimte-opslagcontainer

Wat is een 20ft zeecontainer?

OPSLAGPLAATS TE HUUR

De titel spreekt voor zich! Als u een 20ft zeecontainer gaat huren, dan spreken we meer over een opslagplaats dan opbergbox. Dit zijn de echte ruimte kanonnen, je staat werkelijk versteld hoeveel materiaal hierin opgeborgen kan worden. En dan nog te bedenken dat je met allerlei accessoires de opslagcontainer “perfect passend” kan maken, zoals bijvoorbeeld anti condens coating, oprijplaat, kapstok, gereedschapshanger en nog veel meer!

Dit zijn enkele specs van deze containers:

Onze 20ft containers zijn DIN- en ISO-gecertificeerd: flexibel dus. Wat je probleem ook is, deze container lost het op. Wij bezorgen onze 20 ft containers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, in heel Nederland en België. Uiteraard bepaal jijzelf of wij deze tijdelijke opslagplaats opbouwen opdat je dit zelf doet. U bepaald of wij de container voor u opbouwen of dat u dat zelf doet!

Een 20ft container is veruit de populairste keuze als het gaat om containers. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Zeecontainer tuinhuis
  • Tuinhuis
  • Opslagplaats
  • Opbergruimte
  • Bandenopslag
  • Seizoensartikelen

Verhuiscontainers

Voor verhuiscontainers bent u bij ons aan het juiste adres. Met een ruime keuze aan containers vindt u altijd een container die geschikt is voor uw verhuizing.  Naar een heel ander continent verhuizen? Dat wordt een fluitje van een cent met onze verhuiscontainers. Of misschien wil je gewoon een 20ft zeecontainer om je spullen ongeschonden op de juiste plek te krijgen.

Deel dit bericht