Bent u op zoek naar tijdelijke opslag? Snelbouwopslagbox levert de beste huur opslagruimte. Wij leveren demontabele opslagruimtes die ook op de meest lastige plekken te monteren is. Dit komt omdat er weinig ruimte nodig is om de huur opslagruimte op te bouwen. Onze containers hebben een ingebouwd schuif- en kliksysteem waardoor het ook nog eens zeer snel opgebouwd is. De containers kunnen al binnen 10 minuten gemonteerd of gedemonteerd zijn. Daarnaast is een groot voordeel dat hier geen zware gereedschappen verder voor nodig zijn. Enkel en alleen een aantal sterke handen zijn al voldoende om de huur opslagruimte op te bouwen. Daarbij kunt u kiezen of u de opslagruimte zelf wilt opbouwen of dat u zich door ons laat ontzorgen door ons de volledige op- en afbouw te laten doen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

De huur opslagruimte is gemaakt van gegalvaniseerd stalen panelen met een dikte van 0,8mm. Ook is zit er in de opslagruimte een ingebouwde houten OSB-vloer met een draagkracht van 500kg per m2. Zo is de container paneel voor paneel erg mobiel, maar opgebouwd zeer stevig. Een enorm voordeel ten opzichte van andere soorten tijdelijke opslag zoals een zeecontainer. Verder zit er op de tijdelijke opslagruimte een anti-roest garantie van 10 jaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over roest tijdens uw huurperiode.

Er komt geen regenwater in de container en condens droogt normaal gesproken op door de ingebouwde tochtgaten in de huur opslagruimte. Hierdoor kunt u uw spullen dus tijdens uw huurperiode met een gerust hart opslaan zonder dat uw spullen nat worden. Daarnaast zit er ook een ingebouwd cilinderslot in de huur opslagruimte dus voor ook tegen diefstal zijn uw spullen veilig.

Twijfelt u nog of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u voorzien van deskundig advies over wat het beste is voor uw situatie!

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *