De voornaamste dienst die wij bij Snelbouwopslagbox verlenen is container verhuur. Wij leveren containers op locatie van topkwaliteit. De container wordt geleverd in een pakket van een vloer, een dak, 2 zij panelen en 2 panelen voor de korte kant. Dit pakket is zo’n 30cm hoog en dus makkelijk te verplaatsen met een aanhanger. Daarnaast is de container eenvoudig bij u thuis op te bouwen door het schuif -en kliksysteem. de opslagruimte is binnen 10 minuten op te bouwen met een aantal sterke handen. Hier is dus geen zwaar gereedschap voor nodig! Dit is een van de grote voordelen van container verhuur bij Snelbouwopslagbox.

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Andere voordelen van container verhuur bij Snelbouwopslagbox zijn dat ze eenvoudig te plaatsen zijn op lastige locaties zoals in een loods of achter uw huis. De panelen zijn gemaakt van 0,08mm dik gegalvaniseerd staal. Hierdoor is de opslagruimte zeer stevig wanneer hij opgebouwd staat, maar nog goed te tillen door een aantal sterke handen om de container paneel voor paneel te installeren. Daarnaast verzorgen wij gratis hulp met opbouw. Wanneer u gebruik maakt van deze service verzorgen wij de laagste huurprijs van Nederland en België! Wij houden de transportkosten zo laag mogelijk zodat u snel en goedkoop gebruik kunt maken van de container verhuur. Wij kunnen snel uit voorraad leveren door heel Nederland en België.

Kom gerust langs voor deskundig advies en een kop koffie!

Een opslagcontainer is ideaal te maken voor uw situatie. Zo kunt u ook kiezen op welke zijde u de deur wilt hebben. De demontabele opslagcontainer is te verkrijgen in de volgende deurmaten:

  • Dubbele deur aan de korte kant
  • Enkele deur aan de lange kant

Onze container verhuur levert containers van de maten 2×2 meter tot en met 6×2 meter. Voor elke situatie is er dus een goede maat te verkrijgen!

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *