Opslag verhuur – Opslag te huur

Opslag verhuur – Opslag te huur

Wij van Snelbouwopslagbox leveren top kwaliteit opslag te huur. Er zijn meerdere redenen waarom u zou kunnen kiezen voor de opslag verhuur van Snelbouwopslagbox. Zo is de opslag zeer eenvoudig op en af te bouwen door het handige schuif- en klik systeem. De container staat binnen 10 minuten en is ook weer net zo eenvoudig afgebouwd. Verder is er ook, naast een aantal sterke handen, niets voor nodig om de container op te bouwen. Er is dus geen zwaar gereedschap benodigd, wat onze opslag verhuur zeer mobiel maakt ten opzichte van een zeecontainer of andere soorten opslagcontainers. Hierdoor is het ook eenvoudig om de container op lastig bereikbare plekken neer te zetten. Bent u dus op zoek naar opslag te huur in uw achtertuin of in een loods? Dan is onze opslag verhuur de ideale oplossing.

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

De opslag te huur is gemaakt van gegalvaniseerd stalen panelen met een dikte van 0,8mm. Wanneer het een geheel is, is de opslag hierdoor erg stevig en staan uw spullen hier veilig in. Ook zit er een ingebouwd cilinderslot in de container gebouwd. Mocht u nog extra zekerheid willen dan kunt u er ook een anti-inbraakbalk bij huren zodat u er zeker van bent dat er niet kan worden ingebroken. Verder zit er een ingebouwde houten OSB plaat in de container met een draagkracht van 500kg per m2. Meer dan genoeg om uw spullen hier op te slaan.

Opslag te huur met uitstekende klantenservice

Een extra service die wij leveren bij de opslag te huur is de volledige opbouw. Hierbij wordt u volledig ontzorgt en regelen wij de op- en afbouw van de opslag verhuur. Mocht u wat geld willen besparen kunt u ook zelf de container opbouwen. Dan helpt de chauffeur u gratis met het opbouwen van de container.

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

De opslag te huur die wij leveren is zeer geschikt voor de opslag voor zowel lange als korte termijn. De containers hebben een anti-roest garantie van 10 jaar! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over roest tijdens uw huurperiode.

Deel dit bericht


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: