Opslag in Veghel

Opslag in Veghel

Bent u op zoek naar opslag in de buurt van Veghel? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Opslag Veghel is een betrouwbare klant en verzorgt opslag in de buurt voor een lage prijs. De selfstorage opslagruimte is eenvoudig te bereiken en ligt dichtbij de A50. Ze verhuren verschillende afmetingen van opslagruimtes en doen dit voor een zeer lage prijs. Daarnaast is er toegang tussen 06:00 en 21:00 uur. In overleg is permanente toegang zelfs mogelijk.

de containers zijn gemaakt van 0,8mm dik top kwaliteit gegalvaniseerd staal. Ook hebben de opslagcontainers een OSB vloer met een draagkracht van 500kg per m3. Dit betekent dat u al uw spullen zonder zorgen kunt stallen. Verder is een ander voordeel van de opslagruimtes in de buurt dat ze in een loods staan. Daarnaast zijn de opslagruimtes voorzien van tochtgaten om de kleine vorming van condensvorming tegen te gaan. De condens die zou kunnen ontstaan droogt hierdoor snel op. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vocht bij uw spullen. Ze staan in een container in een loods veilig tegen alle weersomstandigheden.

Hier ziet u de prijzen voor de verschillende containers

Small Medium Large
€45 €75 €140

 

Hier ziet u de afmetingen van de containers

Afmetingen Small 1 Afmetingen Medium Afmetingen Large
Lengte 200cm Lengte 400cm Lengte 600cm
Breedte 200cm Breedte 200cm Breedte 245cm
Hoogte 200cm Hoogte 200cm Hoogte 245cm

Kies voor opslag in ons eigen pand in Veghel wanneer u uw spullen niet regelmatig nodig hebt. De containers zijn voorzien van een anti-roest garantie van 10 jaar. Hier hoeft u zich dus tijdens uw huurperiode geen zorgen over te maken. Een opslagruimte in de buurt is makkelijk, goedkoop en van topkwaliteit. Veghel ligt centraal in Noord-Brabant en dus erg handig als u in die buurt selfstorage zoekt. De opslag is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zoekt u opslag voor uw motor of fietsen die u een tijdje wil stallen? Of bent u op zoek naar tijdelijke opslag tijdens uw verhuizing voor uw verhuizing? De mogelijkheden zijn eindeloos en de opslag in de buurt is de ideale oplossing voor al uw opslagproblemen. Wacht daarom niet langer en maak gebruik van de opslag in de buurt en huur voor lange of korte termijn een kleine of grote container. Hier kunt u al uw spullen veilig onder cameratoezicht bewaren voor zo lang als u wilt.

Voordelen van Opslag Veghel

  • Uw spullen droog en vorstvrij opgeslagen
  • Gunstige ligging vlak bij afslag aan de A50
  • Uitstekend beveiligd met camerabewaking
  • Dagelijks toegankelijk tussen 06:00 en 21:00 uur
  • In overleg is permanente toegang mogelijk

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via onderstaand contactformulier.

    Contact