Opslag in Noordwijkerhout

Opslag Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar opslag in de buurt van Noordwijkerhout? Dan kunnen wij u daar mee helpen. Een partner van Snelbouwopslagbox is gevestigd in Noordwijkerhout. Het voordeel aan deze locatie is dat het in de buurt van Amsterdam en Den Haag is. We werken al geruime tijd samen met deze partner en dit met succes. De locatie is makkelijk te bereiken met een aanhanger en de containers zijn te bereiken na een klein stukje lopen. Hierdoor kunt u gemakkelijk al uw spullen vanaf bijvoorbeeld uw aanhanger de selfstorage opslagruimte in tillen of rijden. Verder is de opslag bij een bloemenleverancier op een rustige en mooie locatie. Onze partner heeft al meerdere jaren ervaring met kleinschalige opslag en wilt hier graag verder mee. Hier kunt u dus makkelijk, snel en goedkoop opslag huren bij u in de buurt.

Door deze manier van samenwerken willen wij ons eigen netwerk verbreden en tegelijkertijd een groot selfstorage netwerk aanbieden voor de klant. Onze partner levert opslag bij hem op locatie voor u. Hier kunt u uw spullen tijdelijk stallen voor een zeer scherpe prijs. Bent u bijvoorbeeld aan het verhuizen en op zoek naar een plek om uw inboedel tijdelijk op te slaan? Dan kan tijdelijke opslag in de buurt ideaal zijn voor u. uw spullen staan in een container in een loods, dus over vocht en dergelijke hoeft u zich geen zorgen te maken. De container is voorzien van tochtgaten, dus de condens die eventueel kan vormen droogt ook weer snel op. Uw spullen staan dus droog! Daarnaast is de opslag in de buurt beveiligd met een cilinderslot en de opslaglocatie is ook voorzien van enkele beveiligingsmaatregelen. Hierdoor staan uw spullen veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken over inbraken.

”Een opslagbox in de buurt van Snelbouwopslagbox is van top kwaliteit en te huren voor een zeer lage prijs!”

De opslagcontainers die onze partner ter beschikking stelt zijn gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal. De selfstorage units hebben een OSB vloer ingebouwd die 500kg per m3 kan dragen. U kunt in uw container dus veel kwijt en het is in de buurt! Op deze selfstorage containers zit 10 jaar anti-roest garantie. Over vervelende roestplekken hoeft u zich dus niet druk te maken tijdens uw huurperiode.

Bent u geïnteresseerd in een opslagruimte in de buurt van Noordwijkerhout? Neem dan nu contact met onze partner op. Dit kan door onderstaand contactformulier in te vullen.

    Contact