Opslag in Hillegom

Opslag in Hillegom

  Huur nu een container in Hillegom


  Kies zelf de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt

  De opslagruimte op locatie is gevestigd in Hillegom. Dit ligt vlakbij Haarlem, Amsterdam en den Haag. Een ideale locatie dus voor mensen die in dit gebied wonen en op zoek zijn naar opslag op locatie. Binnen grofweg 10 – 15 minuten is onze partner bereikbaar vanuit de gehele Bollenstreek. Bent u in de buurt? Rij dan gerust even langs voor een kop koffie en een kijkje bij de opslagruimte op locatie.

  Soorten opslag bij onze partner in Hillegom

  Afmetingen Small Afmetingen Medium Afmetingen Large
  4 – 6 – 9 Kuub 12 – 23 Kuub 30 – 50 Kuub

  Bij de selfstorage in Hillegom kunt u al uw spullen tijdelijk opslaan. Bent u bezig met een verbouwing en heeft u tijdelijk behoefte aan ruimte? Dan is een opslagruimte bij onze partner in Hillegom iets voor u. De opslag is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Zo worden de opslagruimtes regelmatig gebruikt door bedrijven om gereedschappen, materialen en administratie te bewaren. Of wie kent het niet? Een zolder of andere kamer die uitpuilt met spullen die nauwelijks gebruikt worden. Voor dit soort problemen is een opslagruimte de ideale oplossing.

  De opslagruimtes zijn gemaakt van een pakket van losse panelen. Hierdoor is het pakket paneel voor paneel makkelijk te tillen met een aantal sterke handen. Daarnaast zijn de panelen gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal. Deze panelen zijn hierdoor erg stevig en niet inbraakgevoelig. Daarnaast staan de opslagruimtes op locatie in een loods en zijn ze goed beveiligd. Alle units zijn met geavanceerde apparatuur beveiligd. Daarnaast is er klimaat beheersing die speciaal afgestemd is voor het opslaan van goederen tot aan levensmiddelen.

  U heeft 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte op locatie. Daarnaast is het terrein er voor gemaakt dat u eenvoudig door onze brede toegangen aan kunt rijden zodat u uw spullen snel en makkelijk kunt laden of lossen. Daarnaast kan onze partner u ook voorzien van deskundig advies zodat u niet te veel of te weinig ruimte huurt. De opslagruimte op locatie is zowel te gebruiken als tijdelijke en semipermanente opslag. Onze partner is flexibel in de huurperiodes dus u zit nergens voor een lange tijd aan vast wanneer u dit niet wilt.

  Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via het contactformulier boven aan de pagina.

  Waarom bij onze partner in Hillegom?

  • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig hebt
  • U bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode of opslagruimte
  • U kunt gratis online reserveren zonder verplichtingen
  • U hoeft niets aan te betalen
  • Uw spullen zijn bij ons veilig
  • U hebt dagelijks toegang tot uw spullen
  • Wij zoeken de opslagruimte die het beste bij u past