Opslag aan huis

Opslag aan huis

Bij Snelbouwopslagbox leveren wij de handigste opslag aan huis. Onze containers zijn demontabel en hierdoor zijn ze binnen 10 minuten op of af te bouwen. En het enige wat hiervoor benodigd is, zijn een aantal sterke handen. Er is dus geen zwaar gereedschap nodig bij de op- of afbouw of bij het verplaatsen van de opslag aan huis. De wanden zijn gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal en zijn hierdoor goed te tillen. Dus onze opslag aan huis is op lastig bereikbare plekken zoals een achtertuin of in een loods ook zeer geschikt.

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Een opslag aan huis is zeer snel leverbaar en dat voor een zeer scherpe huurprijs. Wij houden een grote voorraad aan en zijn hierdoor in staat binnen om vaak binnen een week de container te kunnen leveren. Bent u dus op zoek naar opslag aan huis? Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Deel dit bericht


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: