Mobiele opslagcontainer huren

Mobiele opslagcontainer huren

Wilt u een mobiele opslagcontainer huren? Doe dat dan bij Snelbouwopslagbox! Wij garanderen meerdere voordelen zoals een zeer scherpe huurprijs en zo laag mogelijke transportkosten. Wanneer u bij ons een mobiele opslagcontainer wilt huren dan komen wij met een aanhanger de container leveren. Hier zijn dus verder geen zware machines voor nodig. Daarnaast is de montage, zonder het gebruik van zware gereedschappen en alleen gebruik makend van een aantal sterke handen. Daarnaast wanneer u bij Snelbouwopslagbox een mobiele opslagcontainer huren wilt, dan helpt onze chauffeur u als gratis service met de opbouw van uw container.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Een ander voordeel van een mobiele opslagcontainer huren bij ons is dat de container ook op lastige plekken te plaatsen is. Dit komt omdat de container in een pakket met losse panelen wordt geleverd. Deze zijn goed te tillen door een aantal sterke handen.

Een mobiele opslagcontainer is opslag in de ruimste zin van het woord

Daarnaast wanneer u een mobiele opslagcontainer huren gaat, dan bent u verzekerd van een topkwaliteit container. De panelen zijn gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal. Twijfel dus niet langer en huur een mobiele opslagcontainer bij Snelbouwopslagbox!

Deel dit bericht


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: