Mobiele opslagcontainer huren?

Mobiele opslagcontainer huren?

Wilt u snel en makkelijk een mobiele opslagcontainer huren? Neem dan een mobiele container van Snelbouwopslagbox. Bij Snelbouwopslagbox leveren wij tijdelijke mobiele containers die zeer eenvoudig te monteren en te demonteren zijn. Zo zijn de containers binnen 10 minuten met behulp van enkel een aantal sterke handen al op te bouwen. Op onze website staat een opbouwvideo zo dat u kunt zien hoe u de opslag op locatie zelf opbouwt. Ook bieden wij, als service bij het leveren van de opslag op locatie, gratis hulp bij opbouw aan. En mocht u helemaal ontzorgt willen worden dan kunnen wij de mobiele opslagcontainer ook helemaal voor u opbouwen bij u op locatie.

Bij Snelbouwopslagbox kunt u een mobiele opslagcontainer huren voor een zeer scherpe huurprijs. Daarnaast kunnen wij ook zeer snel leveren omdat wij een grote voorraad aanhouden. Zo heeft u bijna altijd uw container binnen een week op locatie staan. Hierdoor heeft u dus zeer snel en goedkoop een mobiele opslagcontainer bij u thuis staan. Ook op lastig bereikbare plekken is de container eenvoudig te plaatsen door het schuif- en kliksysteem.

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Deel dit bericht


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: