Opslagcontainer

Opslag container

Bent u op zoek naar een opslag container voor tijdelijke opslag? Snelbouwopslagbox is expert in het verlenen van top kwaliteit tijdelijke opslag. Een opslag container is gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal. Daarnaast zit er een anti-roest garantie op de containers van 10 jaar op de containers, dus over roest hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens uw huurperiode. De containers zijn daarnaast voorzien van tochtgaten waardoor eventuele condensvorming die kan ontstaan, wordt geminimaliseerd. U kunt uw spullen dus zonder zorgen opslaan. Een opslag container van Snelbouwopslagbox is voorzien van een uniek cilinderslot, dus ook staan uw spullen veilig tegen inbraak. Mocht u extra zekerheid willen, dan kunnen wij ook extra accessoires leveren zoals een anti-inbraakbalk. Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 - 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Een Opslag container is zeer Eenvoudig op te bouwen

Een van de grootste voordelen van een opslag container is dat hij binnen 15 minuten is op te bouwen. De opslag containers zijn voorzien van een schuif- en kliksysteem waardoor er geen gereedschap naast een aantal sterke handen nodig is. De container is paneel voor paneel te tillen en hier zijn ook alleen maar een paar sterke mensen voor nodig. Hierdoor is het ook mogelijk om de opslag container op lastig bereikbare plekken neer te zetten zoals in uw achtertuin of binnen in een loods waar een kraan of een heftruck niet kunnen komen. Enorme voordelen ten opzichte van een zeecontainer dus!

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Nog een reden om een opslag container te kopen is de lage kosten. Wij zorgen voor een zeer lage huurprijs voor korte en lange termijn. Daarnaast kunnen wij de transportkosten laag houden omdat wij met een auto en een aanhanger komen en niet met een kraan of een vrachtwagen. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk op route te rijden zodat de kosten en de uitstoot zo laag mogelijk blijven. Twijfel dus niet langer en huur een opslag container bij Snelbouwopslagbox!

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: