Opslagcontainers voor thuis

Bent u op zoek naar opslagcontainers voor thuis? Neem dan een opslagcontainer van Snelbouwopslagbox. Wij leveren de beste tijdelijke vorm van opslag. Zo is een van de grote voordelen van de opslagcontainers voor de deur dat ze op lastig bereikbare plekken eenvoudig te monteren zijn door het handige schuif- en kliksysteem. Hierdoor zijn de opslagcontainers voor thuis binnen 10 minuten op te bouwen door een enkel en alleen aantal sterke handen! Dit is dus een enorm voordeel ten opzichte van grote zware zeecontainers.

Opslagcontainers voor thuis zijn enorm handig en eenvoudig op te bouwen

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over vocht in de opslagcontainers voor de deur. De containers zijn voorzien van tochtgaten waardoor de condensvorming opdroogt. Zo kunt u ook spullen die niet nat mogen worden veilig opslaan. Mocht u toch extra zekerheid willen hebben dan kunnen wij uw container ook voorzien van een anti-condens coating.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

 

Filter

De opslagcontainers voor thuis zijn gemaakt van gegalvaniseerd stalen panelen. De panelen zijn 0,8mm dik. Hierdoor zijn de erg stevig, maar wel handelbaar door een aantal sterke handen. De container voor thuis kan dus eenvoudig geplaatst worden in uw achtertuin of binnen in een loods. Ook kunnen wij snel leveren omdat wij een grote voorraad aanhouden bij ons op locatie. Wij kunnen hierdoor snel leveren door heel Nederland en België. Ook kunt u komen kijken bij een van onze showrooms in Bergschenhoek of in Breda om de opslagcontainers voor de deur een keer te bekijken. Dan kunnen wij u voorzien van deskundig advies en wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!

De opslagcontainers voor de deur zijn snel leverbaar en van top kwaliteit

Als u een container voor particulier of zakelijk gebruik wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan