Opslagcontainer voor thuis

Opslagcontainers voor thuis

Bent u op zoek naar opslagcontainers voor thuis? Neem dan een opslagcontainer van Snelbouwopslagbox. Wij leveren de beste tijdelijke vorm van opslag. Zo is een van de grote voordelen van de opslagcontainers voor de deur dat ze op lastig bereikbare plekken eenvoudig te monteren zijn door het handige schuif- en kliksysteem. Hierdoor zijn de opslagcontainers voor thuis binnen 10 minuten op te bouwen door een enkel en alleen aantal sterke handen! Dit is dus een enorm voordeel ten opzichte van grote zware zeecontainers.

Opslagcontainers voor thuis zijn enorm handig en eenvoudig op te bouwen

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over vocht in de opslagcontainers voor de deur. De containers zijn voorzien van tochtgaten waardoor de condensvorming opdroogt. Zo kunt u ook spullen die niet nat mogen worden veilig opslaan. Mocht u toch extra zekerheid willen hebben dan kunnen wij uw container ook voorzien van een anti-condens coating.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

 

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: