Bij Snelbouwopslagbox verhuren wij mobiele opslag voor de deur. Dit is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een mobiele opslagbox om uw spullen tijdelijk in op te slaan. Voor het verplaatsen en opbouwen van de mobiele opslag voor de deur zijn geen zware gereedschappen nodig. De panelen zijn door een aantal sterke handen goed te tillen. Daardoor is een mobiele opslagbox overal eenvoudig op te bouwen zoals in uw achtertuin of binnen in een loods. Er is dus geen kraan of een andere zware machine voor nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere zeecontainers.

Mobiele opslag voor de deur is zeer eenvoudig en snel. Een enorm pluspunt!

Nog een voordeel aan de mobiele opslag voor de deur is dat het zeer snel is op te bouwen. Dit kunt u zelf doen door middel van onze handleidingen, onze chauffeur kunt u gratis helpen met opbouwen of wij kunnen het voor u leveren en opbouwen op de locatie wanneer u dat wilt. U kunt het uzelf dus zo makkelijk maken als u wilt.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

 

Filter

Een mobiele opslagbox is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De panelen zijn 0,8mm dik. Verder zit er een ingebouwde houten OSB vloer in de container. Deze vloer heeft een draagkracht van 500kg per m2. U kunt al uw spullen hier dus gemakkelijk kwijt. Een ander groot voordeel van een mobiele opslagbox voor de deur van Snelbouwopslagbox is dat wij snel kunnen leveren omdat wij een grote voorraad hebben. Wij willen onze klanten altijd zo snel mogelijk helpen. Wij leveren dagelijks door heel Nederland en België opslag voor de deur dus schroom niet om contact met ons op te nemen!

Een opslagbox voor elke specifieke situatie

Als u een container voor particulier of zakelijk gebruik wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

  • Een zeer scherpe huurprijs
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen, opmerkingen en deskundig advies
  • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan