mobiele opslag voor de deur

Bij Snelbouwopslagbox verhuren wij mobiele opslag voor de deur. Dit is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een mobiele opslagbox om uw spullen tijdelijk in op te slaan. Voor het verplaatsen en opbouwen van de mobiele opslag voor de deur zijn geen zware gereedschappen nodig. De panelen zijn door een aantal sterke handen goed te tillen. Daardoor is een mobiele opslagbox overal eenvoudig op te bouwen zoals in uw achtertuin of binnen in een loods. Er is dus geen kraan of een andere zware machine voor nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere zeecontainers.

Mobiele opslag voor de deur is zeer eenvoudig en snel. Een enorm pluspunt!

Nog een voordeel aan de mobiele opslag voor de deur is dat het zeer snel is op te bouwen. Dit kunt u zelf doen door middel van onze handleidingen, onze chauffeur kunt u gratis helpen met opbouwen of wij kunnen het voor u leveren en opbouwen op de locatie wanneer u dat wilt. U kunt het uzelf dus zo makkelijk maken als u wilt.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

 

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: