Container verhuur

Opslag bij u thuis

Wij van Snelbouwopslagbox leveren demontabele opslag op locatie. Deze opslag is gemaakt van gegalvaniseerd stalen panelen. De panelen hebben een staaldikte van 0,8mm en zijn hierdoor erg stevig. Ondanks de stevigheid kunnen de panelen wel met een aantal sterke handen getild worden. Hierdoor is de opslag op locatie erg flexibel. Hij kan overal geplaatst worden omdat er geen kraan of andere machine voor gebruikt hoeft te worden. U kunt de container dus makkelijk in uw achtertuin of binnen in een loods zetten.

Daarnaast is een groot voordeel van de opslag op locatie dat het te monteren is zonder het gebruik van zwaar gereedschap. Een aantal sterke handen is voldoende om de container op te bouwen. Dit komt omdat de opslagcontainer is op te bouwen door middel van een schuif en kliksysteem. Hierdoor is het mogelijk om de container binnen 10 minuten op te bouwen. Op onze website staat een opbouwvideo zo dat u kunt zien hoe u de opslag op locatie zelf opbouwt.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: