Opslag bij u thuis

Wij van Snelbouwopslagbox leveren demontabele opslag op locatie. Deze opslag is gemaakt van gegalvaniseerd stalen panelen. De panelen hebben een staaldikte van 0,8mm en zijn hierdoor erg stevig. Ondanks de stevigheid kunnen de panelen wel met een aantal sterke handen getild worden. Hierdoor is de opslag op locatie erg flexibel. Hij kan overal geplaatst worden omdat er geen kraan of andere machine voor gebruikt hoeft te worden. U kunt de container dus makkelijk in uw achtertuin of binnen in een loods zetten.

Daarnaast is een groot voordeel van de opslag op locatie dat het te monteren is zonder het gebruik van zwaar gereedschap. Een aantal sterke handen is voldoende om de container op te bouwen. Dit komt omdat de opslagcontainer is op te bouwen door middel van een schuif en kliksysteem. Hierdoor is het mogelijk om de container binnen 10 minuten op te bouwen. Op onze website staat een opbouwvideo zo dat u kunt zien hoe u de opslag op locatie zelf opbouwt.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Een demontabele container als opslag op locatie is de ideale oplossing voor al uw spullen

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.
 • Een zeer scherpe huurprijs
 • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
 • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
 • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
 • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan
De opslag op locatie is uitermate geschikt voor opslag op zowel korte als lange termijn. Op de container zit een anti-roest garantie van 10 jaar, dus hier hoeft u zich tijdens uw huurperiode geen zorgen over te maken. Daarnaast zit er een OSB houten vloer in de container die tot 500kg per m3 kan dragen. Verder is de opslag op locatie uit te breiden met allerlei accessoires. Zo kunt u de huurcontainer beveiligen door het aanbrengen van een anti-inbraakbalk. Hierdoor kunt u uw spullen, naast het standaard cilinderslot, nog beter beveiligen en uw spullen tijdens uw huurperiode veilig bewaren. Ook zijn accessoires zoals een oprijplaat of stellingen te verkrijgen. Hierdoor kunt u uw opslag op locatie ideaal maken voor uw situatie. Opslag op locatie is ideaal te maken voor uw situatie. Zo kunt u ook kiezen op welke zijde u de deur wilt hebben. De demontabele opslagcontainer is te verkrijgen in de volgende deurmaten:
 • Dubbele deur aan de korte kant
 • Enkele deur aan de lange kant

“ Opslag op locatie van Snelbouwopslagbox is Handig en Goedkoop!”

Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen en kunnen u deskundig advies geven om de container ideaal naar uw situatie te maken. Hierdoor heeft u opslag op locatie zoals u dat wilt. Wij kunnen zeer snel uit voorraad leveren en kunnen de transportkosten laag houden omdat wij met een auto en een aanhanger komen en geen dure kraan hoeven te gebruiken. De voornaamste dienst die wij bij Snelbouwopslagbox verlenen is container verhuur. Wij leveren containers op locatie van topkwaliteit. De container wordt geleverd in een pakket van een vloer, een dak, 2 zij panelen en 2 panelen voor de korte kant. Dit pakket is zo’n 30cm hoog en dus makkelijk te verplaatsen met een aanhanger. Daarnaast is de container eenvoudig bij u thuis op te bouwen door het schuif -en kliksysteem. de opslagruimte is binnen 10 minuten op te bouwen met een aantal sterke handen. Hier is dus geen zwaar gereedschap voor nodig! Dit is een van de grote voordelen van container verhuur bij Snelbouwopslagbox. Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.
 • Een zeer scherpe huurprijs
 • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
 • U kan onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
 • Uit voorraad snel leverbaar door heel Nederland
 • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan
Andere voordelen van container verhuur bij Snelbouwopslagbox zijn dat ze eenvoudig te plaatsen zijn op lastige locaties zoals in een loods of achter uw huis. De panelen zijn gemaakt van 0,08mm dik gegalvaniseerd staal. Hierdoor is de opslagruimte zeer stevig wanneer hij opgebouwd staat, maar nog goed te tillen door een aantal sterke handen om de container paneel voor paneel te installeren. Daarnaast verzorgen wij gratis hulp met opbouw. Wanneer u gebruik maakt van deze service verzorgen wij de laagste huurprijs van Nederland en België! Wij houden de transportkosten zo laag mogelijk zodat u snel en goedkoop gebruik kunt maken van de container verhuur. Wij kunnen snel uit voorraad leveren door heel Nederland en België.

Kom gerust langs voor deskundig advies en een kop koffie!

Een opslagcontainer is ideaal te maken voor uw situatie. Zo kunt u ook kiezen op welke zijde u de deur wilt hebben. De demontabele opslagcontainer is te verkrijgen in de volgende deurmaten:
 • Dubbele deur aan de korte kant
 • Enkele deur aan de lange kant
Onze container verhuur levert containers van de maten 2x2 meter tot en met 6x2 meter. Voor elke situatie is er dus een goede maat te verkrijgen! Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 - 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.