De opslagcontainer is te gebruiken voor zowel permanent als tijdelijk gebruik. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een plek om uw spullen tijdelijk droog te bewaren tijdens een verhuizing? Dan is een opslagcontainer van Snelbouwopslagbox de ideale oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos. De opslagcontainers worden ook vaak gebruikt door bedrijven met een 24 uursservice. Ook kan het een tijdelijke opslag zijn voor uw inboedel of als motor/fietsenstalling. De containers zijn dus multifunctioneel inzetbaar en voor elke situatie is er een geschikte opslagcontainer

Een Opslagcontainer voor uw Gemak

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

Een opslagcontainer van Snelbouwopslagbox is voor elke situatie te personaliseren

. Ondanks die stevigheid zijn de panelen licht genoeg om ze met een aantal sterke handen te tillen naar de gewenste plek. Ook al is deze plek erg lastig te bereiken, kan de opslagcontainer bijna altijd geplaatst worden omdat er weinig ruimte nodig is om de container op de bouwen. De container wordt opgebouwd door een schuif en klik systeem. Dit is erg simpel en dit kunt u na het zien van onze opbouwvideo’s ook zelf. Daarnaast bieden wij ook als gratis service hulp met de opbouw van de containers. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het opbouwen van onze opslagcontainers en helpen u om hem snel op te bouwen. Nog een reden dus om een opslagcontainer van Snelbouwopslagbox te huren!

Een opslagcontainer is verkrijgbaar met allerlei accessoires. Bent u bang dat uw spullen tijdens uw huurperiode niet veilig genoeg liggen met alleen een cilinderslot? Dan is het ook mogelijk om extra anti-inbraak beveiliging te nemen. Zo kunnen wij een anti-diefstalbalk installeren zodat uw spullen tijdens uw huurperiode optimaal beveiligd zijn. Ook kunt u een oprijplaat nemen bij de opslagcontainer zodat u bijvoorbeeld uw fiets of motor netjes naar binnen kunt rijden. Verder zijn de stellingen ook een favoriet bij onze klanten. Dit zorgt ervoor dat u uw gehuurde opslagcontainer optimaal gebruikt kan worden en dat u uw spullen ook horizontaal kan opslaan. Zo kan opslag het meest effectief gebruikt worden.

“Snelbouwopslagbox is Handig en Goedkoop!”

Een groot voordeel van een opslagcontainer van Snelbouwopslagbox is dat wij de transportkosten erg laag kunnen houden. Wij rijden met een auto en een aanhanger waar het pakket op ligt. Omdat het in pakket ligt is het erg makkelijk te vervoeren ten opzichte van zeecontainers en andere grote opslagmogelijkheden. Er is geen zwaar vervoer voor nodig en er is alleen een BE rijbewijs nodig om de containers te kunnen vervoeren

Een opslagcontainer is ideaal te maken voor uw situatie. Zo kunt u ook kiezen op welke zijde u de deur wilt hebben. De demontabele opslagcontainer is te verkrijgen in de volgende deurmaten:

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagcontainers? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bel naar 085 – 0685 590 , stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.