Een Opslag container is zeer Eenvoudig op te bouwen

Een van de grootste voordelen van een opslag container is dat hij binnen 15 minuten is op te bouwen. De opslag containers zijn voorzien van een schuif- en kliksysteem waardoor er geen gereedschap naast een aantal sterke handen nodig is. De container is paneel voor paneel te tillen en hier zijn ook alleen maar een paar sterke mensen voor nodig. Hierdoor is het ook mogelijk om de opslag container op lastig bereikbare plekken neer te zetten zoals in uw achtertuin of binnen in een loods waar een kraan of een heftruck niet kunnen komen. Enorme voordelen ten opzichte van een zeecontainer dus!

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

Nog een reden om een opslag container te kopen is de lage kosten. Wij zorgen voor een zeer lage huurprijs voor korte en lange termijn. Daarnaast kunnen wij de transportkosten laag houden omdat wij met een auto en een aanhanger komen en niet met een kraan of een vrachtwagen. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk op route te rijden zodat de kosten en de uitstoot zo laag mogelijk blijven. Twijfel dus niet langer en huur een opslag container bij Snelbouwopslagbox!