Doordat de opslagbox relatief licht in gewicht is kan hij opgebouwd worden met een aantal sterke handen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Hierdoor is een opslagbox geschikt voor zowel tijdelijk als permanent gebruik.

Zo is het dus ideaal om een opslagbox te gebruiken tijdens verhuizingen of als schuur aan huis. Ook worden ze vaak gebruikt door bedrijven op de werkvloer of door bedrijven die werken met 24 uursservice. De containers zijn dus multifunctioneel inzetbaar en voor elke situatie is er een geschikte opslagbox.

Een opslagbox voor elke specifieke situatie

Als u een container voor particulier of zakelijk gebruik wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.

Een opslagbox van Snelbouwopslagbox is van topkwaliteit topkwaliteit

De panelen van de containers zijn gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal. Hierdoor zijn ze erg stevig. Ondanks die stevigheid zijn de panelen licht genoeg om ze met een aantal sterke handen te tillen naar de gewenste plek. Ook al is deze plek erg lastig te bereiken, kan de opslagbox bijna altijd geplaatst worden omdat er weinig ruimte nodig is om de container op de bouwen. De container wordt opgebouwd door een schuif en klik systeem. Dit is erg simpel en dit kunt u na het zien van onze opbouwvideo’s ook zelf. Als u hier geen tijd voor heeft dan bieden wij ook een volledige opbouw als service aan. Onze monteurs komen dan met een aanhanger en een auto om de container bij u thuis te leveren en perfect en snel op te bouwen op de plek waar u de opslagbox wilt. Zo simpel als de container te monteren is, is de container ook weer af te bouwen of te verplaatsen met een heftruck of een hijskraan.

“Snelbouwopslagbox staat voor gemak en kwaliteit.”

De containers worden vervoerd op een aanhanger met een auto ervoor. Hierdoor kunnen ze al vervoerd worden met een BE rijbewijs. Er is dus geen zwaar vervoer benodigd om een container te verplaatsen. U kunt een demontabele container dus zelf afbouwen en naar een andere locatie verplaatsen zonder veel moeite of duur vervoer.

De demontabele container is te verkrijgen in de volgende deurmaten: