Opbergbox

De panelen van de opbergboxen zijn gemaakt van 0,8mm dik gegalvaniseerd staal. Daarnaast werken wij met een schuif -en kliksysteem wat de montage zeer snel en simpel maakt. Hierdoor is een opbergbox demontabel en makkelijk inzetbaar.

een opbergbox kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Zo wordt het bijvoorbeeld veel gebruikt bij verhuizingen wanneer mensen hun spullen tijdelijk droog willen bewaren, maar zij hier geen ruimte voor hebben. Dan is een opbergbox de ideale oplossing voor tijdelijke opslag.

De opbergbox is demontabel en kan eenvoudig in- en uit elkaar gehaald worden. Zo kan een opbergbox al binnen 10 minuten zijn opgebouwd worden. Ook is er geen zwaar gereedschap nodig voor het opbouwen. Dit gebeurt gewoon met een aantal sterke handen. Ook kunnen wij de container voor u op locatie opbouwen door heel Nederland en België.

”Een demontabele opbergbox is erg handig omdat hij op lastig bereikbare plekken te plaatsen is.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 085 – 0685 590 ., stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.