Een opbergbox van Snelbouwopslagbox komt is er in veel verschillende maten. Hierdoor zit er voor elke situatie een goede maat bij. Zo kunnen wij de volgende maten leveren:

Naast dat u de maat van uw opbergbox kunt kiezen, kunt u ook kiezen wat voor deurtype u wilt. Zo kunt u kiezen uit de een dubbele deur aan de korte zijde of een enkele deur aan de lange zijde.

De demontabele opbergbox kan op lastige plekken worden geïnstalleerd omdat het een pakket met lossen panelen is. Hierdoor kunnen een aantal sterke handen dus de opbergbox opbouwen waar het voor u het prettigst is.

Een opbergbox is naast erg snel opgebouwd ook erg mobiel. De opbergbox kan worden opgepakt met een heftruck door de heftruckkokers aan de onderkant van de vloer, of het kan opgetild worden door een kraan door de hijskraanogen die aan het dak bevestigd zijn.

”Een opbergbox is multifuntioneel.”

Een opbergbox is dus voor veel verschillende situaties erg handig en voor opslagproblemen leent de container zich uitermate geschikt. Zo kan het als tijdelijke opslag gebruikt worden bij een verhuizing, als onderhoudsvrij tuinhuis, maar ook als tijdelijke opslag van gereedschap of als stalling voor fietsen of een motor. De opslagmogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u bij het huren van een opbergbox accessoires nemen. Zo kunnen er stellingen in de container gezet worden zodat u de opbergbox zo efficiënt mogelijk kunt indelen. Daarnaast kunt de opbergbox ook als showroom gebruiken voor uw eigen bedrijf. Verder kunt u een oprijplaat nemen om uw spullen makkelijk naar binnen te rijden, of een gereedschapshanger om uw gereedschap netjes op te bergen.

Op onze opbergboxen zit 10 jaar anti-roest garantie, dus u hoeft zich tijdens uw huurperiode geen zorgen te maken over roestplekken. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over condensvorming omdat er ingebouwde tochtgaten in de opbergbox zijn ingebouwd. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kunnen wij de container altijd voorzien van een anti-condens coating waardoor de condensvorming wordt geminimaliseerd.

Wilt u na de huurperiode de container langer huren of overkopen? Dan is dit bij ons ook geen enkel probleem. De containers kunnen ook zeer goed als permanente opslag worden gebruikt. Ze zijn onderhoudsvrij waar u dus veel gemak zal hebben in de toekomst.

In ons assortiment vindt u:

Bent u geïnteresseerd in een van onze opslagboxen? Neem dan nu contact op met onze klantenservice op. Zij helpen u graag met deskundig advies! Bel naar 085 – 0685 590 ., stuur een mail naar info@snelbouwopslagbox.nl of vul het contactformulier in.

Waarom Snelbouwopslagbox?

Als u een container voor particulier of zakelijk gebruik wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.