De huur opslagruimte is gemaakt van gegalvaniseerd stalen panelen met een dikte van 0,8mm. Ook is zit er in de opslagruimte een ingebouwde houten OSB-vloer met een draagkracht van 500kg per m2. Zo is de container paneel voor paneel erg mobiel, maar opgebouwd zeer stevig. Een enorm voordeel ten opzichte van andere soorten tijdelijke opslag zoals een zeecontainer. Verder zit er op de tijdelijke opslagruimte een anti-roest garantie van 10 jaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over roest tijdens uw huurperiode.

Er komt geen regenwater in de container en condens droogt normaal gesproken op door de ingebouwde tochtgaten in de huur opslagruimte. Hierdoor kunt u uw spullen dus tijdens uw huurperiode met een gerust hart opslaan zonder dat uw spullen nat worden. Daarnaast zit er ook een ingebouwd cilinderslot in de huur opslagruimte dus voor ook tegen diefstal zijn uw spullen veilig.

Twijfelt u nog of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u voorzien van deskundig advies over wat het beste is voor uw situatie!

Als u een container wilt huren bij Snelbouwopslagbox, dan bent u verzekerd van een aantal dingen. Deze zekerheden hebben wij voor u neergezet.